0
products in your shopping cart
Total:   € 0,00 details
There are no products in your shopping cart!
We hope it's not for long.

Visit the shop

Advies

Taxaties
Antiques Art voert voor verzekeraars, veilinghuizen en particulieren regelmatig taxaties uit. Omdat onze tijd beperkt is en wij niet aan alle vragen kunnen voldoen vragen wij hiervoor een geringe onkostenvergoeding. Vanzelfsprekend kunnen onze vaste klanten altijd kostenloos bij ons terecht.viller61a

Zoekservice
Onze vele reizen brengen ons op antiek en brocante markten over heel Europa. Naast de inkoop voor de eigen collectie zijn wij op zoek naar speciale voorwerpen in opdracht van onze klanten. In overleg kunnen wij ook voor u onze tijd, deskundigheid en aanwezigheid op de belangrijkste markten van Europa benutten om door u gezochte objecten aan te kopen of een foto aan u door te zenden. Bent u geinteresseerd in deze service neem dan contact met ons op zodat we de voorwaarden kunnen doorspreken.

Bewaren
Heeft u een artikel gezien op de website, een beurs of in de winkel en u twijfelt nog even? Laat ons dan het object voor uw wegzetten. Het kost u niets en het geeft u even de tijd om na te denken. Bel of mail ons even zodat we af kunnen spreken om welk object het gaat en hoe lang u er over na wilt denken.